ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έρχονται βροχές, κρύο και χιόνια στα ορεινά

Καιρός: Έρχονται βροχές, κρύο και χιόνια στα ορεινά

Με βροχές κρύο και χιόνια στα ορεινά θα κυλίσει η βδομάδα σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόβλεψη

Σήμερα Τετάρτη 16/12, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα συννεφιασμένος και τοπικά πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Στην περιοχή του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει ελαφρύ χίονι ή χιονόνερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χίονι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top