ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Αν. Υπουργός Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Αν. Υπουργός Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Δημήτρης Βίτσας, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο από την Τρίτη (29/12) έως και την Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, σήμερα, ο κ. Βίτσας θα καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και θα έχει συνάντηση με τον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα Φώτη Φωτίου.

Την Τετάρτη θα επισκεφθεί το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και με τον Υπουργό Άμυνας Χριστόφορο Φωκαΐδη.

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), όπου και θα καταθέσει στεφάνι. Το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ για την υποδοχή του νέου έτους και θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες.

Θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top