ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Τα Social Media τιμωρούν! Η φωτογραφία του Αραδιππιώτη που σκότωνε σκύλους κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τα Social Media τιμωρούν! Η φωτογραφία του Αραδιππιώτη που σκότωνε σκύλους κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δεν ικανοποίησε αρκετούς φιλόζωους η ποινή που επέβαλε στις, 20/1, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, στον βασανιστή σκύλων, που διατηρούσε καταφύγιο στο Δήμο Αραδίππου και αποφάσισαν να πάρουν… το νόμο στα χέρια τους. Κοινοποιούν τη φωτογραφία του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να τον τιμωρήσουν!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του προσώπου, το οποίο κατηγορήθηκε ότι ενώ διατηρούσε καταφύγιο αδέσποτων σκύλων στο Δήμο Αραδίππου έκαιγε τα υποσιτισμένα ζώα με καυστική ουσία και τα έθαβε σε παρακείμενο χωράφι.  

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, επέβαλε εναντίον του και μετά από παραδοχή του, ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή!

Στο άκουσμα της ποινής δεκάδες φιλόζωοι εξέφρασαν τις έντονες αντιδράσεις τους, καθώς θεωρούν ότι ο βασανιστής έπεσε στα μαλακά… και για να τον τιμωρήσουν κοινοποιούν φωτογραφίες του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

 

Την ίδια ώρα το Κόμμα για τα Ζώα με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο σε Παγκύπρια διαμαρτυρία στις 27 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση:

«Η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την υπόθεση στην Αραδίππου, όχι μόνο ξεχείλισε το ποτήρι του θυμού και της αγανάκτησης, αλλά και το χάσιμο της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους θεσμούς. Η απόφαση αυτή είναι μια συνέχεια άλλων αποφάσεων οι οποίες χαρακτηρίζονται χάδι για τους ενόχους (περίπτωση Μπίλλυ, Θάντερ, Μπρούνο, Ξενοδοχείο σκύλων στα Πολεμίδια).

Για τον λόγο αυτό προτείνουμε μία παγκύπρια διαμαρτυρία την ερχόμενηΤετάρτη 27/1/16 και η ώρα 3 το απόγευμα (η πιο νωρίς η πιο αργά) έξω από τα γραφεία του Δημάρχου Λάρνακας ως ο πρώτος ‘ενοχος’ για να δοθούν δυνατά μηνύματα με σχετικό υπόμνημα το οποίο αντίγραφα να παραδοθούν ιδιοχείρος στην Αστυνομία Λάρνακας, στους άλλους τρεις Δήμους Λειβάδια, Δρομολαξιά και Κίτι, στον Γενικό Εισαγγελέα, στον Πρόεδρο της Βουλής, και στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όποιος και όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα συντονισμού παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μας για τα περαιτέρω»

Χρ.Τσ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top