LIKE ONLINE

Αυτός είναι ο πραγματικός άνθρωπος- ελέφαντας: Η συνάντηση που του άλλαξε τη ζωή

Αυτός είναι ο πραγματικός άνθρωπος- ελέφαντας: Η συνάντηση που του άλλαξε τη ζωή

Ζούσε μόνος του- Τον είχαν παρατήσει οι γονείς του

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Ο 34χρονος Βιντ από την Σιγκαπούρη γεννήθηκε έχοντας έναν όγκο στο κεφάλι, ο οποίος όσο περνούσαν τα χρόνια αναπτύσσονταν ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα πλέον να έχει καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Οι γονείς του για αυτό το λόγο τον παράτησαν με εκείνον να περιπλανιέται στους δρόμους καθώς λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης του δεν έβρισκε δουλειά.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν γνώρισε ένα ζευγάρι Αυστραλών τουριστών που τον εντόπισε στην πρωτεύουσα της χώρας, Πνομ Πεν, κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

elefantas3.jpg

Η Ντιάνα Κόσκι και ο Τζον Νέτλετον «ηλεκτρίστηκαν» από την ιστορία του άνδρα, αποφασίζοντας να τον βοηθήσουν οικονομικά και να τον φέρουν σε επαφή με έναν χειρουργό στη Σιγκαπούρη.

«Περπατούσε δίπλα μας στο δρόμο και συγκλονίστηκα. Τότε είπα στον άνδρα μου πως πρέπει να τον βοηθήσουμε. Άρχισα να του μιλάω, αλλά δεν καταλάβαινε αγγλικά και ζήτησα έτσι τη βοήθεια κάποιων συμπατριωτών του. Του είπα ότι θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε» είπε η γυναίκα.

Εκείνος ακολούθησε τους Αυστραλούς στο ξενοδοχείο τους, ωστόσο η γυναίκα παρατήρησε ότι οι ντόπιοι προσπαθούσαν να τον αποφεύγουν. Μάλιστα, χρειάστηκε να πάρουν ειδική άδεια από τον «αρχηγό» του χωριού όπου γεννήθηκε προκειμένου να κανονίσουν το χειρουργείο του.

«Όταν τον ρώτησα αν ήθελε να αφαιρεθεί ο όγκος του, απάντησε αμέσως καταφατικά. Δεν ήξερα όμως αν φοβόταν να ταξιδέψει σε άλλη χώρα. Του είπα έτσι πως θα κάναμε ό,τι μπορούμε, αλλά ίσως πάρει μήνες» τόνισε η Αυστραλή.

Όσο για το χαρακτήρα του άντρα που βλέπει μόνο από το ένα μάτι και αναπνέει από το ένα ρουθούνι; «Έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και πιστεύει πως ίσως οι γυναίκες θα ενδιαφέρονταν γι΄ αυτόν αν δεν είχε τον όγκο» τονίζει εκείνη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η αφαίρεση του όγκου…

Πηγή: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κοινοτάρχης στο Ψάθι: «Ήταν όπως τον ανεμοστρόβιλο με φωτιά και προχωρούσε» - Κάηκαν τρία σπίτια - «Υπήρξε ολιγωρία»

Τα πάνω κάτω έφερε ο Φειδίας στα κόμματα - Σήμερα συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο του ΑΚΕΛ

Ξεκινά η δικαστική διαδικασία για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη – Σήμερα η πρώτη μέρα ακρόασης

E-shops: Καταγγελίες για λάθος προϊόντα και «δυσεύρετες» εταιρείες - Τι πρέπει να ξέρεις για να λειτουργήσεις δικό σου

Επίδομα Τέκνου: Πόσα στοίχισε στο Κράτος και πόσες οικογένειες ήταν δικαιούχοι

Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη στην Αγία Νάπα - Κρίσιμα στο ΓΝ Λευκωσίας 20χρονος και 20χρονη



LIVE-Φωτιά στην Πάφο: Δύο τα ενεργά μέτωπα - Έφθασαν τα Καναντέρ από την Ελλάδα

LIVE-Φωτιά στην Πάφο: Δύο τα ενεργά μέτωπα - Έφθασαν τα Καναντέρ από την Ελλάδα

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην επαρχία Πάφου, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να επιχειρούν με το πρώτο φως της μέρας για να την θέσουν υπό έλεγχο. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top