LIKE ONLINE

Αναμένεται ραγδαία αύξηση στην χρήση βίντεο μέσω κινητών

Αναμένεται ραγδαία αύξηση στην χρήση βίντεο μέσω κινητών

Τι αποκαλύπτουν οι εκτιμήσεις που διατυπώθηκαν στο Mobile World Congress

«Έκρηξη» στην χρήση βίντεο μέσω των smartphones, αναμένεται στα αμέσως επόμενα χρόνια, σύμφωνα με εκτιμήσεις που διατυπώθηκαν στο Mobile World Congress που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.

Όπως εκτιμά η Ericsson, το 70% όλων των δεδομένων της κίνησης στην κινητή επικοινωνία θα αφορά βίντεο, με ετήσιο ρυθμό αύξησης 55%, από σήμερα μέχρι το 2021.

Ο βασικότερος λόγος της αλματώδους ανάπτυξης του βίντεο είναι η στροφή του κόσμου σε αυτό, η ταχύτατη διείσδυση των «έξυπνων» κινητών (smart phones) και ταμπλετ στον πληθυσμό, η βελτίωση των υπηρεσιών σύνδεσης με το Internet, οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας που διαθέτουν τα έξυπνα κινητά και η δυνατότητα λήψης βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Σύμφωνα με στοιχεία της GSMA Intelligence, 2,9 δισ. νέες συνδέσεις με έξυπνα κινητά τηλέφωνα προστέθηκαν στην διεθνή αγορά από το 2010 μέχρι σήμερα, ενώ εκτιμάται ότι 2,5 δισ. επιπλέον συνδέσεις με έξυπνα κινητά θα προστεθούν τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα τα έξυπνα κινητά να έχουν ξεπεράσει τα κινητά με τις βασικές λειτουργίες.

Η μεγαλύτερη αγορά έξυπνων κινητών διεθνώς είναι στην Κίνα με 890 εκατ, συνδέσεις ενώ τις ΗΠΑ που είναι στην δεύτερη θέση αναμένεται να ξεπεράσει η Ινδία, με το 50% των συνδέσεων να είναι με έξυπνα κινητά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top