ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη δολοφόνος στη Λάρνακα

Συνελήφθη δολοφόνος στη Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, (29/2), άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή, (28/2), σε χωριό της Λάρνακας βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Τη διαδικασία έκδοσης Αγγλοκύπριου στις βρετανικές αρχές ,  προωθεί το ΤΑΕ Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, το εν λόγω  πρόσωπο καταδικάστηκε σε 20ετη ποινή φυλάκισης το 1996 στη Μεγάλη Βρετανία για τη δολοφονία άνδρα, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά την αδελφή του, όταν αυτή ήταν 5 ετών.  

Ο Αγγλοκύπριος αφού  έμεινε στη φυλακή για 16,5 χρόνια, αποφυλακίστηκε με τον όρο ότι δια βίου θα παρουσιαζόταν καθημερινώς σε αστυνομικό τμήμα.

Πριν από ένα χρόνο ζήτησε άδεια για να ταξιδέψει στο εξωτερικό, για να δει την ετοιμοθάνατη μητέρα του και  ακόμα δεν επέστεψε πίσω στη Βρετανία.

Οι βρετανικές αρχές ζήτησαν την συνδρομή της  Ιντερπόλ και εντέλει ο Αγγλοκύπριος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας την Κυριακή (28/2). 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top