ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντενκτάς: «Το 2016 η χρονιά του δημοψηφίσματος»

Ντενκτάς: «Το 2016 η χρονιά του δημοψηφίσματος»

Το 2016 θα είναι η χρονιά του δημοψηφίσματος, δήλωσε ο πρόεδρος του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς, λέγοντας ότι ο “λαός” δεν πρέπει να πει ναι σε μια λύση που θα γελοιοποιεί τις εγγυήσεις της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ανακοίνωση του ΔΚ αναφέρει ότι ο κ. Ντενκτάς άρχισε επαφές με μέλη του κόμματος σε διάφορες κοινότητες ενόψει του εκλογικού συνεδρίου του ΔΚ στις 10 Μαίου. Σε συνάντησή του με μέλη του κόμματος  ο Σερντάρ Ντενκτάς ανέφερε ότι οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί εντός του 2016. Πρόσθεσε ότι το ΔΚ προστατεύει πάντα το «κράτος», το οποίο είναι η εγγύηση για το μέλλον του “λαού”.

Η τ/κ πλευρά, συνέχισε, στο θέμα των εγγυήσεων της Τουρκίας δείχνει μια υποχωρητικότητα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο τ/κ “λαός” δεν μπορεί να πει ναι σε μια λύση χωρίς εγγυήσεις. Στις συναντήσεις του με ξένους διπλωμάτες και άλλους αξιωματούχους, είπε, μεταφέρει πάντοτε “το ντέρτι μας γι` αυτό το θέμα. Γεννιέται μέσα μας μια υποψία για αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι ακολουθούν νέα παιχνίδια”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top