ΚΥΠΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» Κύπρου και Αγγλίας θα δουν μαζί τη «Σαλαμινάκκα» στον τελικό!

Οι «ερυθρόλευκοι» Κύπρου και Αγγλίας θα δουν μαζί τη «Σαλαμινάκκα» στον τελικό!

Αποστολή διοργανώνει η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου για τον ιστορικό τελικό κυπέλλου του ερασιτεχνικού κυπέλλου στην Αγγλία, σε λιγότερο από ένα μήνα. Στόχος των Βαρωσιωτών είναι να πανηγυρίσουν μια πρωτοφανή επιτυχία στα χρονικά του θεσμού, αγκαλιά με τους ξενιτεμένους τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ενημερώνει τους οπαδούς και φίλους της ομάδας που θέλουν να μεταβούν στην Αγγλία για να παρακολουθήσουν τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λονδίνου στον τελικό κυπέλλου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ότι θα τους χορηγηθεί δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα. 

Εκτός του εισιτηρίου του αγώνα η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λονδίνου θα δεξιωθεί τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο κυπριακό κοινοτικό κέντρο.

Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου θα είναι αναλόγως συμμετοχών. Όσον αφορά τη διαμονή θα στοιχίσει 50 ευρώ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην περιοχή Paddington.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή ου θα διοργανωθεί να ενημερώσουν το σωματείο μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 13.00 στο τηλέφωνο 24663090 μεταξύ των ωρών 09.00-13.00, 15.00-18.00.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός είναι ορισμένος για τις 17 Απριλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 14.00 στην έδρα της Crystal Palace.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top