ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσποιήθηκε πως είχε λιποθυμήσει και «γλίστρησε» μέσα από τα χέρια των αστυνομικών– Χειροπέδες σε δυο αδέλφια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσποιήθηκε πως είχε λιποθυμήσει και «γλίστρησε» μέσα από τα χέρια των αστυνομικών– Χειροπέδες σε δυο αδέλφια

Τα έκανε όλα ο 30χρονος απο την Λάρνακα, ογηδούσε μεθυσμένος, έκανε δυστύχημα και έβρισε και τους Αστυνομικούς

Δύο αδέλφια από τη Δρομολαξιά συνελήφθηκαν γύρω στις δύο το μεσημέρι  της Κυριακής (03/04) ως ύποπτοι για αδικήματα αμελούς οδήγησης, εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, δημόσια εξύβριση, απειλή, επίθεση εναντίον αστυνομικών, επίθεση με πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απόδραση από νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Σάββατο (02/04) γύρω στις οκτώ το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγείτο από νεαρό ηλικίας 30 χρόνων από τη Δρομολαξιά, προσέκρουσε σε περιτοίχισμα οικίας στη Δρομολαξιά και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές στο περιτοίχισμα της οικίας και στα κάγκελα.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ,στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ Λάρνακας και ο ιδιοκτήτης της οικίας έδωσε στους αστυνομικούς πληροφορίες για τις πινακίδες εγγραφής του αυτοκινήτου. Από έρευνα που έγινε στη σκηνή οι αστυνομικοί εντόπισαν στο δρόμο τις πινακίδες του οχήματος, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αποκαλύφθηκε ότι από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο είχε ένα σκασμένο ελαστικό.

Περιπολικά της Αστυνομίας κινήθηκαν στην περιοχή της  Δρομολαξιάς όπου σε ένα αδιέξοδο εντόπισαν τον οδηγό, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο ίδιος προκάλεσε το δυστύχημα.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος που σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν σε κατάσταση μέθης, φέρεται να άρχισε να απειλεί τον ένα από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, αφού πρώτα προέβαλε αντίσταση. Η Αστυνομία υπέβαλε τον 30χρονο σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, ωστόσο αυτός δεν κατάφερε να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής.

Ο νεαρός επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη μητέρα του, η οποία έφτασε στη σκηνή συνοδευόμενη από το μικρότερο αδελφό του. Ο νεαρός, μόλις είδε τη μητέρα και το μικρότερο αδελφό του φέρεται να προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε.

Αμέσως οι αστυνομικοί πήγαν κοντά στο νεαρό για να εξετάσουν κατά πόσον είχε πραγματικά λιποθυμήσει. Μόλις οι αστυνομικοί πλησίασαν το νεαρό αυτός μαζί με τον αδελφό του, φέρονται να  έσπρωξαν τα όργανα της τάξης και να τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα δύο αδέλφια, τα οποία συνελήφθηκαν γύρω στις δύο το μεσημέρι της Κυριακής (03/04).

Αναμένεται ότι τα δύο αδέλφια θα κατηγορηθούν γραπτώς και στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top