ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρίες για το γάλα στα κατεχόμενα

Διαμαρτυρίες για το γάλα στα κατεχόμενα

Διαμαρτυρία έξω από τον “οργανισμό” γαλακτοκομικής βιομηχανίας πραγματοποίησε στα κατεχόμενα η ένωση κτηνοτρόφων.

Οι κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για το ότι αυτό έμεινε αδιάθετο και δεν αγοράστηκε από το λεγόμενο οργανισμό.

Οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων έχουν μειώσει την ποσότητα γάλακτος που αγοράζουν από τον “οργανισμό”, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε ό,τι αφορά το μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ποσότητα αδιάθετου γάλακτος για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Μουσταφά Ναϊμογκουλαρί δήλωσε ότι 300 χιλιάδες λίτρα από τα συνολικά 470 χιλιάδες λίτρα γάλακτος δεν αγοράστηκαν από τον “οργανισμό” και αυτό γιατί ο οργανισμός αγοράζει μόνο όσο γάλα χρειάζονται οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο λεγόμενος υπουργός γεωργίας Ερκούτ Σαχαλί δήλωσε ότι όλοι θα πρέπει να κάνουν θυσίες έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα και πως αυτή η θυσία θα αφορά τη μείωση της τιμής του γάλακτος κατά τους δυο αυτούς μήνες που υπάρχει μειωμένη ζήτηση.

Είπε, επίσης, ότι οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα που οφείλονται στα προβλήματα στις σχέσεις Τουρκίας – Ρωσίας.

Η κινητοποίηση έληξε μετά από απόφαση που λήφθηκε για συνάντηση των κτηνοτρόφων με τους παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων στο τ/κ βιομηχανικό επιμελητήριο με στόχο να συζητήσουν και να λύσουν το πρόβλημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top