ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΟΥ: Nεαροί πετούσαν κροτίδες σε αυτοκίνητα μπροστά στα μούτρα της Αστυνομίας! - VIDEO

ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΟΥ: Nεαροί πετούσαν κροτίδες σε αυτοκίνητα μπροστά στα μούτρα της Αστυνομίας! - VIDEO

Δημόσιος κίνδυνος νεαροί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν... για να αναβιώσουν τα έθιμα του Πάσχα, ή μάλλον πιο σωστά για να προκαλέσουν βανδαλισμούς και οχλαγωγία, αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η ωρά 01:00, ξημερώματα προς Mεγάλο Σάββατο, στον κεντρικό δρόμο του Πέρα Χωριού- Νήσου, σχεδόν μέσα στο προαύλιο του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής, νεαροί, καμία πενηνταριά άτομα ήταν συγκεντρωμένοι για να «τιμήσουν» τα έθιμα του Πάσχα… 

Είχαν ανάψει φωτιά, φώναζαν και έβγαζαν διάφορες κραυγές, όποτε άκουγαν τις κροτίδες τους να εκρήγνυντο. (Το ίδιο σκηνικό εξάλλου είναι και σε άλλες περιοχές της Ελεύθερης Κύπρου, αυτές τις ημέρες. Ποιό είναι το περίεργο;)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι νεαροί χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Οι μισοί από την μία πλευρά της λεωφόρου Λεμεσού και οι άλλοι από την άλλη και πετούσαν ανενόχλητοι κροτίδες σε διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Ιδίοις όμμασι η γράφουσα είδε αυτοκίνητο, το οποίο παιρνούσε να αναγκάζεται να σταματήσει, για να εκραγεί πρώτα η κροτίδα την οποία έριξαν, οι αχαρακτήριστοι, μέσα στη μέση του δρόμου και μετά να συνεχίσει την πορεία του. 

Το πιο φοβερό όμως είναι ότι όλα αυτά συνέβαιναν μερικά μέτρα από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού! Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο της Αστυνομίας, σίγουρα κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Απαράδεκτοι είναι επίσης οι γονείς και κηδεμόνες των νεαρών. 

Στο πιο κάτω video μπορείτε να διακρίνεται την απόσταση! 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top