LIFESTYLE

Δήμος Μπέκε: Ο Κύπριος τραγουδιστής ανατρέπει τα πάντα στο ξαφνικό χαμό του Γιάννη Αγγελάκη! «Πήγε να χάσει τις αισθήσεις του…σαν να έσβηνε»

Δήμος Μπέκε: Ο Κύπριος τραγουδιστής ανατρέπει τα πάντα στο ξαφνικό χαμό του Γιάννη Αγγελάκη! «Πήγε να χάσει τις αισθήσεις του…σαν να έσβηνε»

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η ελληνική σόουμπιζ από τον ξαφνικό θάνατο του πολυτάλαντου Γιάννη Αγγελάκη ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο σπίτι του. Φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς προσπαθούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως ο γνωστός make up artist, κομμωτής και μίμος δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Σήμερα Τρίτη 3/5, η Τατιάνα Στεφανίδου αφιέρωσε μέρος της εκπομπής της σε εκείνον με μερικούς από τους πιο στενούς συνεργάτες του να μιλούν γι’ αυτόν. Ανάμεσά τους και ο Δήμος Μπέκε ο οποίος μάλιστα έκανε μία αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με την πραγματική αιτία θανάτου του Γιάννη Αγγελάκη.

Όπως είπε ο τραγουδιστής «Εγώ έβλεπα μία έτσι αδιαθεσία, αλλά το πέρναγα και εγώ ντούκου και κάποια στιγμή ας πούμε ήταν έτσι αδύναμος...».

Μία τέτοια δήλωση, έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν τον Γιάννη Αγγελάκη να έχει υποβληθεί πρόσφατα σε τσεκ απ το οποίο όμως δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Επιπλέον, ο Δήμος Μπέκε περιέγραψε στην εκπομπή Τατιάνα Live μία πρόσφατη αδιαθεσία που είχε ο Γιάννης Αγγελάκης εν ώρα δουλειάς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top