ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σάπισαν στο ξύλο Πολιτικό Μηχανικό – «Εννα σου σκοτώσω τα κοπελλούθκια σου» φέρεται να τον απείλησε γνωστό του πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σάπισαν στο ξύλο Πολιτικό Μηχανικό – «Εννα σου σκοτώσω τα κοπελλούθκια σου» φέρεται να τον απείλησε γνωστό του πρόσωπο

Αργία επίθεση από δυο πρόσωπα δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης (05/05), 50χρονος Πολιτικός Μηχανικός.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης κάτω από το διαμέρισμα που διαμείνει ο 50χρονος, στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Όπως αναφέρει σε καταγγελία που προέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού, δυο πρόσωπα τον πλησίασαν και τον κτύπησαν με μένος στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ ο ένας εκ των δυο είναι γνωστό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, φέρεται πως τα δυο πρόσωπα, ένας 53χρονος και ένας άντρας αγνώστων στοιχείων μέχρι τώρα, πλησίασαν τον 50χρονο Πολιτικό Μηχανικό και του ζήτησαν χρήματα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους ανακριτές ο Πολιτικός Μηχανικός, τον έριξαν στο έδαφος, του άρπαξαν από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο και το κλειδί του αυτοκινήτου και τα πέταξαν μακριά.

Ο 50χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των δυο προσώπων και σε κάποια στιγμή επέστρεψε πίσω για να ζητήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Τα δυο πρόσωπα και πάλι τον έριξαν το έδαφος με τον 53χρονο γνωστό του να τον απειλεί λέγοντας του «θα σου σκοτώσω τα κοπελλούθκια σου».

Στην συνέχεια και βάσει της καταγγελίας του 50χρονου, τα δυο πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή περνώντας μαζί τους και το κλειδί του αυτοκινήτου του.

Ο Πολιτικός Μηχανικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με διάφορες εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια απελύθη.

Η Αστυνομία Λεμεσού έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης  για υπόθεση ληστείας και επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη εναντίον του 53χρονου όπου και καταζητείται.

Τα δυο πρόσωπα φέρεται πως έχουν οικονομικές διαφορές. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Ισραήλ αλλά «δεν κάνουν τα στραβά μάτια» για τη Ράφα

Βροχές και καταιγίδα στο... μενού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται και πότε

Μέχρι ποια ηλικία λαμβάνουν επίδομα τέκνου για αγόρια και μέχρι ποια για κορίτσια; Τι ισχύει για ΑμεΑ;

Έφοδοι, παρακολουθήσεις, κατασχέσεις, όπλα και ναρκωτικά – Οι «διαταράξεις» της νύχτας και το οργανωμένο έγκλημα



Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το θέμα της πρωτιάς ανάμεσα σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα θα κόψει πρώτο το νήμα την νύχτα της 9ης Ιουνίου. Στην πορεία, τα πράγματα άλλαξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top