ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στο στούντιο του ΡΙΚ! «Είσαι απαράδεκτος κύριε Λιλλήκα – Το όνομα μου να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ» ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στο στούντιο του ΡΙΚ! «Είσαι απαράδεκτος κύριε Λιλλήκα – Το όνομα μου να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ»  ΒΙΝΤΕΟ

Χαλασμός επικράτησε στο στούντιο του ΡΙΚ στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» όπου καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολίτων, Γιώργος Λιλλήκας.

Ο κ. Λιλλήκας, απαντώντας σε ερώτηση για ποιο λόγο δημιούργησε κόμμα ενώ προεκλογικά απέρριπτε τέτοιο ενδεχόμενο, απάντησε ότι αυτό ήταν απαίτηση του κόσμου στο διάστημα μεταξύ του Α’ και του Β’ Γύρου των προεδρικών εκλογών. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε περιστατικό όπου σε μετεκλογική συγκέντρωση παρουσία του στελέχου της ΕΔΕΚ Δώρου Θεοδώρου ο κόσμος ζητούσε από τον Γιώργο Λιλλήκα την δημιουργία κινήματος.

Η αναφορά αυτή του κ. Λιλλήκα στο όνομα του κ. Θεοδώρου προκάλεσε την τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ανεβάζοντας το προεκλογικό θερμόμετρο στα ύψη καθώς επιτέθηκε σφοδρά στον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών.

Ο κ. Θεοδώρου χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις λέγοντας μεταξύ άλλων στον κ. Λιλλήκα «Είσαι απαράδεκτος κύριε Λιλλήκα – Το όνομα μου να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ».

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να προστατεύσουν τον φιλοξενούμενο τους με τον κ. Λιλλήκα να μιλά για απειλές και για προσπάθεια συσπείρωσης της ΕΔΕΚ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top