ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζήτησε έκθεση γεγονότων ο Αρχηγός για την δήλωση του Αξιωματικού στην τηλεόραση – «Θα του έλιωνα το κεφάλι»

Ζήτησε έκθεση γεγονότων ο Αρχηγός για την δήλωση του Αξιωματικού στην τηλεόραση – «Θα του έλιωνα το κεφάλι»

Έκθεση γεγονότων για τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής του Mega «Έχεις Μέσον» από τον αξιωματικό της Αστυνομίας.

Έκθεση γεγονότων για ενημέρωση ζήτησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου για τα όσα λέχθηκαν στην εκπομπή του Mega «Έχεις Μέσον» σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις αξιωματικού της Αστυνομίας ο οποίος βγήκε τηλεφωνική για να υπερασπιστεί τους δυο καταδικασθέντες Αστυνομικούς που κρίθηκαν ένοχοι στην υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού της Πόλης Χρυσοχοούς. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» την Τετάρτη (01-06), ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου ζήτησε έκθεση γεγονότων για ενημέρωση σχετικά με την δήλωση του αξιωματικού ότι ο ίδιος θα έλιωνε το κεφάλι του κρατούμενου. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η έκθεση θα ετοιμαστεί από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού Σόλωνα Σόλωνος ο οποίος θα ενημερώσει τον Αρχηγό για τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα.

Να σημειωθεί πως ο Αξιωματικός έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και υπερασπιζόμενος τους δυο αστυνομικούς, αναφέρθηκε στο περαστικό με τις μαχαιριές που δέχθηκαν οι δυο άλλοι Αστυνομικοί. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top