ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισοδιακή καταδίωξη της ΥΚΑΝ: Στα κρατητήρια τρία πρόσωπα – Καταζητείται ακόμη ένας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισοδιακή καταδίωξη της ΥΚΑΝ: Στα κρατητήρια τρία πρόσωπα – Καταζητείται ακόμη ένας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν τρία πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών στα Λύμπια.

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 22, 31 και 28 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση τεσσάρων κιλών κάνναβης σε μία επεισοδιακή καταδίωξη, στα Λύμπια την 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 3.20μ.μ., μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 22χρονος, σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στα Λύμπια. Ο 22χρονος, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να προσκρούσει σε τρία οχήματα της Αστυνομίας, τα οποία υπέστησαν ελαφρές ζημιές.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους, τεσσάρων κιλών περίπου.

Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 31χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Δυνάμει του εντάλματος, συνελήφθη λίγο αργότερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή, στις 2 Ιουνίου, παραδόθηκε στις Αρχές και συνελήφθη τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 28 ετών.

Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στις 2/6, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους οκταήμερο διάταγμα κράτησης τους.

Η ΥΚΑΝ καταζητεί τέταρτο άτομο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα ανεπίσημα αποτελέσματα στο 100% - Οι μεγάλοι νικητές της αναμέτρησης

Τιμές ρεύματος: Έτσι μπορείς να μειώσεις τον λογαριασμό της ΑΗΚ - Το «μυστικό» του κλιματιστικού

Ηλεκτρικά σκούτερ: «Βαδίζουμε» προς την κατάργηση τους; - Η ανεφάρμοστη νομοθεσία και το παράδειγμα του… Λονδίνου



Ο Φειδίας σόκαρε το πολιτικό σύστημα - Μεγάλη αποτυχία των κομμάτων - Η απαξίωση των πολιτών

Ο Φειδίας σόκαρε το πολιτικό σύστημα - Μεγάλη αποτυχία των κομμάτων - Η απαξίωση των πολιτών

Το φαινόμενο Φειδίας και η τεράστια ανατροπή που έφερε με τη νίκη του, στο πολιτικό σκηνικό του τόπου, είναι το κυριότερο αποτύπωμα που άφησαν οι Ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου. Ένας στους πέντε Κύπριους Ψηφοφόρους επέλεξε τον 24χρονο Tik Toker για να τον εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή, αφήνοντας πίσω του, κόμματα με ιστορία όπως η ΕΔΕΚ, η οποία έχασε την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο. Χαμένοι της βραδιάς των εκλογών ήταν το ΑΚΕΛ το οποίο εκτός από την πτώση των ποσοστών του, έχασε τη μία έδρα, αλλά και ο ΔΗΣΥ ο οποίος αν και πανηγυρίζει για την «πρωτιά» -το διακύβευμα των εκλογών- και για την διατήρηση δύο εδρών στην Ευρωβουλή, έχασε ποσοστά, αλλά και δήμους, όπως ο δήμος Λευκωσίας και ο δήμος Λεμεσού. Χαμένο βγήκε και το ΔΗΚΟ το οποίο χάνει πλέον τον ρυθμιστικό του ρόλο, αλλά και η ΔΗΠΑ, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στον στόχο του, που ήταν τα ποσοστά που έλαβε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, με τον Μάριο Καρογιάν να βάζει τον πήχη πιο ψηλά, στο 7,5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top