ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημητριάδης: «Σύντομα θα διευθετηθεί το θέμα της ενοικίασης του κτηρίου του Αστ. Σταθμού Αγ. Νικολάου»

Δημητριάδης: «Σύντομα θα διευθετηθεί το θέμα της ενοικίασης του κτηρίου του Αστ. Σταθμού Αγ. Νικολάου»

Σύντομα θα διευθετηθεί το θέμα της ενοικίασης του κτηρίου του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Νικολάου στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Δημοκρατικών Αντιστασιακών, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κτήριο του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού είχε παραχωρηθεί στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Δημοκρατικών Αντιστασιακών με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου τον Ιούλιο του 2008 αρχικά για τρία χρόνια, ενώ στην συμφωνία μίσθωσης που έγινε το Σεπτέμβριο του 2008 περιλήφθηκε πρόνοια για διάρκεια τεσσάρων ετών με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα τέσσερα έτη.

Έτσι, στις 19/6/2012 ετοιμάστηκε νέο συμβόλαιο από τον Αρχηγό Αστυνομίας που προνοούσε την ενοικίαση του κτηρίου για τέσσερα περαιτέρω έτη, δηλαδή από 19/6/2012 – 18/6/2016.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με επιστολή του ημερομηνίας 19 Μαΐου, 2016 προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Δημοκρατικών Αντιστασιακών σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική, ζήτησε την παράδοση του κτηρίου στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με τη λήξη της συμφωνίας, δηλαδή στις 18/6/2016, εφόσον δεν είχε ζητηθεί ανανέωση του συμβολαίου.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με ημερομηνία 1/6/2016, στην οποία αναφέρει ότι δεν γνώριζε πως το οίκημα αυτό το διαχειρίζεται ο Κεντρικός Φορέας Στέγασης Κρατικών Υπηρεσιών ζητώντας παράλληλα, την ανανέωση του συμβολαίου παραχώρησης του κτηρίου.

«Ο Κεντρικός Φορέας Στέγασης Κρατικών Υπηρεσιών θα εξετάσει πολύ σύντομα το θέμα και αναμένεται ότι το εν λόγω αίτημα θα διευθετηθεί», καταλήγει το Υπουργείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

Απόπειρα φόνου σε βάρος προσώπου σημειώθηκε στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top