LIFESTYLE

Κυπριακός εμφύλιος δυστυχώς στο X-Factor! Ποιος αποχώρησε από το σόου μετά τη «μονομαχία»

Κυπριακός εμφύλιος δυστυχώς στο X-Factor! Ποιος αποχώρησε από το σόου μετά τη «μονομαχία»

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε για τους Κύπριους τηλεθεατές αλλά και τους δυο διαγωνιζόμενους που κατάγονται από το νησί μας το 8ο live του Χ-Factor. Αντρέας Λέοντας και Νωαίνα συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους με αποτέλεσμα ένας από τους δυο αναγκαστικά να αποχωρήσει.

Οι δυο τραγουδιστές στον «Κυπριακό εμφύλιο» μονομάχησαν σε τραγούδι τις επιλογής του με τους τέσσερις κριτές να παίρνουν την απόφαση τους για το ποιος  θα έπρεπε να σταματήσει το ταξίδι λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος ψήφισε τον 22χρονο τραγουδιστή και μέλος της ομάδας του, ενώ το ίδιο έκανε και η Πέγκυ Ζήνα στηρίζοντας την 28χρονη Νωαίνα και ψηφίζοντας να αποχωρήσει ο Αντρέας Λέοντας.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κρίνοντας ότι ο Λέοντας έχει πιο πολύ το X-Factor από την Νωαίνα ψήφισε να αποχωρήσει η εκκεντρική Κύπρια τραγουδίστρια ενώ και η Τάμτα αφού τόνισε ότι και οι δυο είναι πολύ καλοί τραγουδιστές και δίνοντας τους συγχαρητήρια, αποφάσισε ότι στο παιχνίδι πρέπει να παραμείνει ο Αντρέας Λέοντας, θεωρώντας ότι έχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top