ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικός ο θάνατος του Σ. Μυλωνά: Του έκοψαν το δρόμο, φρέναρε, έχασε τον έλεγχο, εκτινάχτηκε απο το κάθισμα και πέρασε από πάνω του το λεωφορείο

Τραγικός ο θάνατος του Σ. Μυλωνά: Του έκοψαν το δρόμο, φρέναρε, έχασε τον έλεγχο, εκτινάχτηκε απο το κάθισμα και πέρασε από πάνω του το λεωφορείο

Το δρομολόγιο 127 από την Πλατεία Σολωμού μέχρι την Ανθούπολη έμελλε να είναι και το τελευταίο δρομολόγιο για τον άτυχο 61χρονο Σωφρόνη Μυλωνά.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (08/07), το λεωφορείο κατευθυνόταν προς την Ανθούπολη και εν μέσω της βύθιση του, μικρό όχημα το προσπέρασε και αφού μπήκε μπροστά του ο 61χρονος μείωσε απότομα ταχύτητα.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να απαφύγει την σύγκρουση φρέναρε, κτύπησε αρχικά στο προπορευόμενο όχημα και ακολούθως στο αριστερό κιγκλίδωμα και τοίχωμα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

Το λεωφορείο ακολούθως πέρασε το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κτυπώντας διαδοχικά τέσσερα οχήματα που έρχονταν εκεί την στιγμή από απέναντι προς Λευκωσία.

Τη στιγμή που το λεωφορείο κτύπησε στην δεξιά πλευρά του κιγκλιδώματος και το τοίχωμα, ο οδηγός  εκτινάχτηκε από το παράθυρο της πόρτα του. Ο άτυχος 61χρονος βρέθηκε στο έδαφος με το λεωφορείο να περνά από πάνω του, συνθλιβώντας μέρος του σώματός του. 

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγμένο δημοσίευμα μας, εάν το λεωφορείο είχε ζώνη ασφαλείας τότε ο Σωφρόνης Μυλωνάς σήμερα να ήταν μαζί μας.

Διαβάστε επίσης: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δεν έχουν ζώνες ασφαλείας τα αστικά λεωφορεία! Μπορεί να ζούσε σήμερα ο άτυχος Σωφρόνης

Εμπειρογνώμονας για δυστύχημα Λευκωσίας: «Έμπειρος οδηγός – Έκανε το δρομολόγιο πολύ πριν το 2010»

«Ένας συνάδελφος, σεμνός, ευσυνείδητος και μεροκαματιάρης» - Βαθιά θλίψη και συγκλονισμό εκφράζει ο ΟΣΕΛ για τον Σωφρόνη 

Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού από το θανατηφόρο στη Λευκωσία! Ορφάνεψαν τα 5 παιδιά του

Πώς σημειώθηκε το θανατηφόρο λίγο πριν από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου

ΕΓΚΩΜΗ: Έκτακτη έκκληση για αιμοδοσία λόγω του θανατηφόρου! – 16 άτομα στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: «Θέρισε 5 αυτοκίνητα το μοιραίο λεωφορείο»! Ένας νεκρός και 6 τραυματίες ο απολογισμός! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα μαντάτα! Νεκρός στο νέο φοβερό θανατηφόρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία! Λεωφορείο «θέρισε» τρία αυτοκίνητα! Πληροφορίες για νεκρό

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία

Θανατηφόρο Λευκωσίας: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ένας – Δέκα στο σύνολο οι τραυματίες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top