LIFESTYLE

Αυτή θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του Λούη Πατσαλίδη

Αυτή θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του Λούη Πατσαλίδη

Ο Λούης Πατσαλίδης όπως είναι γνωστό αποχώρησε από το Sigma μετά από διαφωνίες που πρόεκυψαν με τη διεύθυνση του σταθμού και έψαχνε εδώ και καιρό το νέο του τηλεοπτικό «σπίτι».

Ο Λούης και το Show&Aβαλές ήταν ίσως η μοναδική εκπομπή του σταθμού που διασώθηκε την περασμένη τηλεοπτική χρονιά, γι αυτό ο παρουσιαστής και η ομάδα του είναι περιζήτητοι στο τηλεοπτικό «παζάρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Mega και Αlpha Κύπρου ήταν οι δυο επιλογές που ο Λούης είχε ενώπιον του, με το νεοσύστατο κανάλι των Λατσιών να είναι αυτό που κέρδισε την «υπογραφή του».

Για να είμαστε ακριβείς ο παρουσιαστής δεν έχει υπογράψει ακόμα, ωστόσο έχει δώσει τα χέρια με τη διεύθυνση του σταθμού, ώστε το Show&Αβλαβές να μετακομίσει στον Alpha από τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Η ομάδα θα είναι η ίδια, καθώς αλλαγές σε ένα concept που «πουλά» δεν χρειάζονται, ενώ γίνονται σκέψεις για το πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το γεγονός η έναρξη να γίνει τον Ιανουάριο του 2017.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το Παγκύπριο: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Στο Δικαστήριο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αυτά είναι τα 11 αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο Δικαστήριο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αυτά είναι τα 11 αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο Δικαστήριο οδηγήθηκε πριν από λίγο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από την Αστυνομία για έντεκα αδικήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top