ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγραψε ιστορία το πρώτο Beach Waterpolo στη Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγραψε ιστορία το πρώτο Beach Waterpolo στη Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για πρώτη φορά στη Κύπρο πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά Beach Waterpolo 2016.

Το πρώτο Beach Waterpolo που διοργανώθηκε στη Λεμεσό το τριήμερο 15-18 Ιουλίου, αποτέλεσε την 2η στάση του Beach Waterpolo Tour 2016, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 16 ομάδες, 110 αθλητές. Έγινε στα καταγάλανα νερά της Λεμεσού διπλά από την Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιου και η άριστη οργάνωση συνέθεσαν την εικόνα της διοργάνωσης, η οποία προσέλκυσε πολλούς Κύπριους φιλάθλους και τουρίστες που παρακολούθησαν τους αγώνες την πρώτη, αλλά και τη δεύτερη ημέρα, όπου έλαβαν χώρα οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός.

Πρωταθλήτρια του Beach Waterpolo στην Κύπρο αναδείχθηκε η ομάδα «Μπυρόβιοι», οι οποίοι απέκλεισαν στον ημιτελικό την ομάδα «Ποσειδών» και στον τελικό με τρομερά... ψαλιδάκια κατέκτησαν το τρόπαιο.

Φιναλίστ ήταν η ομάδα «Tanka Boys», ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η ομάδα «Γερόλυκοι», όμως την παράσταση έκλεψαν για ακόμη μια φορά τα «Ρετάλια WC» με τα τρομερά μαγιό τους, σχεδιασμένα από τη FAB Sportswear.

Όπως μας αναφέρθηκε, το πρώτο Beach Waterpolo στην Κύπρο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στους χορηγούς, στους οποίους οφείλεται η άριστη διεξαγωγή του event και κυρίως στον Υδάτινο Κόσμο που τα είχε όλα στην εντέλεια και ειδικεύεται στα είδη Υγρού Στίβου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ναυαγοσωστική) στο νησί.

Διοργανωτές: Υδάτινο Κόσμο, FAB Sportswear,
Μέγα Χορηγό: Pafilia, ONE
Χορηγους:Herbalife, Lounic, Il Sapore, 
Υποστηρικτες:Diamantides Boat parking, Δήμο Λεμεσού, Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Κολύμβησης και φυσικά την Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Κεφαλιές, ψαλιδάκια, γκολάρες, θάλασσα, γέλια, μουσική και πάνω από όλα Beach Polo έδωσαν το «παρών» στη μαρίνα Λεμεσού και οι ομάδες από το εξωτερικό έφυγαν από την Κύπρο γεμάτοι εικόνες και φιλίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top