ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εταιρείες κολοσσοί στο «παιχνίδι» για τον γ' γύρο αδειοδότησης

Εταιρείες κολοσσοί  στο «παιχνίδι» για τον γ' γύρο αδειοδότησης

Μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον και από πολύ μεγάλες εταιρείες υπάρχει στον γ` γύρο αδειοδότησης στην κυπριακή ΑΟΖ που λήγει την Παρασκευή (22/07), όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά τη σημερινή λήξη της προθεσμίας για τον γ` γύρο αδειοδότησης στην κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως την Παρασκευή (22/07) θα ανακοινωθεί ο αριθμός των εταιρειών που υπέβαλαν αίτηση και την ερχόμενη εβδομάδα αφού ενημερωθεί το Υπουργικό Συμβούλιο θα ανακοινωθούν τα ονόματα των εταιρειών.

Σε ερώτηση αν υπάρχει ικανοποίηση στην Κυβέρνηση από το ενδιαφέρον, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως υπάρχει πάρα πολλή  και έντονο ενδιαφέρον και από πολύ μεγάλες εταιρείες.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top