ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Τραγωδία για γνωστό σεφ! Η 9χρονη κόρη του ξεψύχησε στην άσφαλτο

ΑΘΗΝΑ: Τραγωδία για γνωστό σεφ! Η 9χρονη κόρη του ξεψύχησε στην άσφαλτο

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η μητέρα της, η οποία παραμένει νοσηλευόμενη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τραγικός επίλογος για ένα εννιάχρονο κορίτσι. Η Μελίνα - Ελένη Besnard έχασε τη ζωή της σε τροχαίο την περασμένη Δευτέρα (18/7) στο Δερβένι Κορινθίας, κι ενώ πήγαινε με τη μητέρα της στον τόπο καταγωγής της, προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Tο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της με μοναδικό συνεπιβάτη την κόρη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών. Η μητέρα του κοριτσιού παραμένει σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από νοσοκομείο της Κορίνθου. Το άτυχο κοριτσάκι εξέπνευσε επί τόπου.

Η κηδεία του παιδιού θα γίνει την Παρασκευή (22/7) στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού, όπου η οικογένειά της διατηρεί οικογενειακό τάφο.

Η 9χρονη, όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ήταν κόρη του γνωστού Γάλλου σεφ Jean Francois-Besnard, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και στη Μεγάλη Βρετάνια.

Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top