ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 32χρονο για τα μαχαιρώματα στην Λεμεσό

Χειροπέδες σε 32χρονο για τα μαχαιρώματα στην Λεμεσό

Στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού ανακρίνεται ο 32χρονος, που τα ξημερώματα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι 38χρονο, μετά από συμπλοκή σε οικία 42χρονης.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαχαιρώματα για τα μάτια μιας γυναίκας - Παραλίγο νέο φονικό

Ο 32χρονος ύποπτος, που καταζητείτο, συνελήφθη το πρωί από την Αστυνομία, όπου ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ όπως διαπιστώθηκε και ο ίδιος φέρει ελαφρύ τραύμα στο χέρι από αιχμηρό αντικείμενο.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, όταν ο 38χρονος φέρεται να παραβίασε την είσοδο της οικίας της πρώην συμβίας του, στην περιοχή Πέτρου και Παύλου και ακολούθως να συνεπλάκη με τον 32χρονο νυν σύντροφο της, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή και καταζητείτο.
 
Ο παραπονούμενος φέρει ελαφρά τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπο, που σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, προκλήθηκαν από μαχαίρι που κρατούσε ο 32χρονος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top