ΚΟΣΜΟΣ

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πιστόριους - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πιστόριους - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Οσκαρ Πιστόριους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «έχοντας αυτοτραυματιστεί στους καρπούς», όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ

Ο παραολυμπιονίκης, που έχει φυλακιστεί για τη δολοφονία της συντρόφου του, ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι στο κελί του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι αποκάλυψαν, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ότι ο Πιστόριους είχε λεπίδες κρυμμένες στο κελί του. Ο Νοτιοαφρικανός έχει καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλάκιση, για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Ενας άλλος τρόφιμος των φυλακών ανέφερε ότι ο Πιστόριους προκάλεσε ο ίδιος τα τραύματα στους καρπούς του, χθες το μεσημέρι. Ο Νοτιοαφρικανός νοσηλεύεται φρουρούμενος από τουλάχιστον 10 άτομα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ»- Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το Παγκύπριο: - «Προσποιούμουν τον νεκρό»- Το προφητικό όνειρο για το μακελειό -

Θα μας «κάψει» ο καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται μικρή πτώση



Στην Κύπρο η Ολγκίν τις επόμενες ημέρες - Η Λευκωσία αναμένει την έκθεση προς τον Αντόνιο Γκουτέρες

Στην Κύπρο η Ολγκίν τις επόμενες ημέρες - Η Λευκωσία αναμένει την έκθεση προς τον Αντόνιο Γκουτέρες

Ετοιμάζει αποσκευές για να επιστρέψει στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν. Η εξέλιξη αυτή, αν και χαρακτηρίζεται ως θετική, η Λευκωσία αναμένει να δει το περιεχόμενο της έκθεσης που η κυρία Ολγκίν θα παραδώσει στον Αντόνιο Γκουτέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση θα είναι έτοιμη και θα παραδοθεί στις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top