ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άφαντες οι 29 χιλ. ευρώ που κλάπηκαν από φαρμακείο στην Αγία Νάπα

Άφαντες οι 29 χιλ. ευρώ που κλάπηκαν από φαρμακείο στην Αγία Νάπα

Η αστυνομία προχώρησε στην κράτηση των δύο αδελφιών που συνελήφθησαν για την υπόθεση αλλά τα χρήματα της κλοπής αγνοούνται.

Μετά την μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον 24χρονης και του 30χρονου αδελφού της η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στην κατοικία τους χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν τα χρήματα που κλάπηκαν.

Διαβάστε επίσης: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μπήκαν σε φαρμακείο και με χειρουργικά γάντια άρπαξαν το τσαντάκι με τις 29 χιλιάδες ευρώ

Όπως αναφέρει η αστυνομία θα γίνουν έρευνες σε τραπεζικά ιδρύματα για να διαφανεί κατά πόσον το χρηματικό ποσό μεταφέρθηκε στο εξωτερικό, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο να ενέχεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Ταυτόχρονα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε διάταγμα κράτησης δύο ημερών στα δύο αδέλφια για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την διάρρηξη του φαρμακείου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top