ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο Αγία Νάπα: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας - Στο Νοσοκομείο 19χρονος

Τροχαίο Αγία Νάπα: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας - Στο Νοσοκομείο 19χρονος

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 19χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας 22/8, Αιγύπτιος ηλικίας 28 χρόνων οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην Οδό Αγίας Βαρβάρας, με κατεύθυνση από την Αγία Νάπα προς τη Σωτήρα, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγείτο από 19χρονο από τη Σωτήρα.
 
Από τη σύγκρουση ο 19χρονος, ο οποίος φορούσε κράνος ασφαλείας, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου  Αμμοχώστου.
 
Ο νεαρός εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στον καρπό και στο μηριαίο οστούν  και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως εκτός κινδύνου.

Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν από την Αστυνομία σε έλεγχο αλκοόλης με αρνητική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.


*φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top