ΠΑΡΑ-THEMA

Δημοσίευμα «Χαραυγής»: «Μεζετζής Υπουργός της Κυβέρνησης κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή»! Τι απαντά η Υπηρεσία Θήρας

Δημοσίευμα «Χαραυγής»: «Μεζετζής Υπουργός της Κυβέρνησης κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή»! Τι απαντά η Υπηρεσία Θήρας

Η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται σε άρθρο, που δημοσιεύτηκε χθες (7/9/2016), στη σελίδα 4 της εφημερίδας εφημερίδας «Χαραυγή».

Επισημαίνεται ότι κανένα μέλος του προσωπικού της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας δεν συνόδευσε Υπουργό κατά τη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης ενώ κανένα μέλος της Υπηρεσίας που βρισκόταν σε υπηρεσία δεν εντόπισε Υπουργό να κυνηγά.
 
Τέλος η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας καλεί τον συντάκτη του σχετικού άρθρου να δώσει στην Υπηρεσία όλα τα στοιχεία, που έχει υπόψη του, για να τύχουν διερεύνησης. 

Τι ανέφερε η «Χαραυγή»:

Μάλιστα, έγινε κι αυτό: Πληροφορίες φέρουν Υπουργό της κυβέρνησης Ν. Αναστασιάδη να επιδιδόταν σε λαθροθηρία με συνοδεία Λειτουργού της Υπηρεσίας Θήρας σε απαγορευμένη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας.

Στόχος τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να κυνηγήσουν τρυγόνια. Μιλάμε, βλέπετε, για μεζετζή Υπουργό. Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι ότι όταν τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας που περιπολούσαν άκουσαν τους πυροβολισμούς και έφτασαν στην περιοχή για έλεγχο, εντόπισαν τον κρατικό λειτουργό, ο οποίος τους είπε να φύγουν διότι συνοδεύεται από τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο.

Ο εν λόγω λειτουργός χρησιμοποίησε το όνομα του Σ. Χάσικου, που δεν ήταν ο κ. Χάσικος, αφού ο Υπ. Εσωτερικών βρίσκεται για προσωπικούς λόγους εκτός Κύπρου. Χρησιμοποίησε λοιπόν το όνομα του εν λόγω Υπουργού για εκφοβισμό, αφού η Υπηρεσία Θήρας υπάγεται στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Ωστόσο μαζί του δεν ήταν ο Σ. Χάσικος, αλλά άλλος Υπουργός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Χ» οι δύο κυνηγοί προκάλεσαν πραγματικό «μακελειό» στα σμήνη των τρυγονιών, αλλά δεν κατηγορήθηκαν...

Εισηγούμαστε στον Πρόεδρο να δώσει οδηγίες στον κ. Ιωνά Νικολάου να διατάξει αστυνομική έρευνα. Εκτός και αν για την κυβέρνηση ΔΗΣΥ πέραν από τα παραδοσιακά αμπελοπούλια, αρέσουν και τα τρυγόνια. Βέβαια, εδώ μιλάμε για απαγορευμένη περιοχή... Μ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top