ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» αποθεώνει Κυπριακή ταβέρνα!

Δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» αποθεώνει Κυπριακή ταβέρνα!

Ένα δημοσίευμα αφιέρωμα για την Κύπρο φιλοξένησε το Σάββατο (10/9), η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Το αφιέρωμα βασίζεται στις εμπειρίες της αρθρογράφου Lisa Minot, η οποία αποθεώνει κυριολεκτικά την Κύπρο τις ταβέρνες της, το φαγητό, τις τιμές και την φυσική ομορφιά του νησιού.

Η ίδια αρχίζει το αφιέρωμα της καταγράφοντας τον ενθουσιασμό της όταν επισκέφτηκε στην Πάφο την ταβέρνα «ΕΦΤΑ ΑΪ ΓΙΩΡΚΗΔΕΣ».

Όπως αναφέρει δεν μπορούσε να αντισταθεί στους καταπληκτικούς μεζέδες της ταβέρνας, στο αρνί, το βοδινό, το χοιρινό, τις πατάτες και στο υπέροχο τοπικό κρασί.

Ανάμεσα σε άλλα υπογραμμίζει την ποσότητα του φαγητού σημειώνοντας ότι την σέρβιραν περίπου με 30 πιάτα με την τιμή να φτάνει μόνο τις 20 αγγλικές στερλίνες.

Στην συνέχεια του αφιερώματος κάνει αναφορές και σε άλλες ταβέρνες καθώς και σε πανέμορφες περιοχές όπως το Τρόοδος, ο Ακάμας αλλά και ο Πρωταράς  κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Όλο το δημοσίευμα μπορείτε να το δείτε εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top