ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγέλλει γνωστή υπεραγορά για απόλυση λόγω τραυματισμού - Για διαστρέβλωση γεγονότων μιλά ο διευθυντής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγέλλει γνωστή υπεραγορά για απόλυση λόγω τραυματισμού - Για διαστρέβλωση γεγονότων μιλά ο διευθυντής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεαρή καταγγέλλει το αφεντικό της την απέλυσε μετά από τραυματισμό που είχε.

Σε δημόσια καταγγελία της σε βάρος πρώην εργοδότη της, μέσω του λογαριασμού της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε νεαρή γυναίκα από την Λάρνακα. Όπως υποστηρίζει απολύθηκε γιατί τραυματίστηκε, κάτι που όμως ο ίδιος ο διευθυντής της υπεραγοράς αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας πως αν τα τραύματά της προέκυπταν στον χώρο εργασίας της, όχι μόνο θα την διατηρούσε στη θέση της, αλλά θα την αποζημίωνε κιόλας.

Η νεαρή όπως αναφέρει στην  δημοσίευση της, έκοψε το χέρι της και όταν ο γιατρός της έδωσε άδεια για πέντε ημέρες αυτή την προσκόμισε στον αφεντικό της και ο τελευταίος -όπως ισχυρίζεται η ίδια- την απέλυσε.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει:

«Δεν μπορώ να καταλάβω επειδή έκοψα το χέρι μου και μου έδωσε άδεια ο γιατρός για πέντε ημέρες με απόλυσε παρακαλώ. Γίνεται αυτό το πράγμα; Σε τι κοινωνία ζούμε παιθκιά και παρακαλώ το ………… στην Ορόκλινη. Ποια είναι τα δικαιώματα του υπαλλήλου πλέον ζούμε στον έβδομο αιώνα».

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον διευθυντή του καταστήματος, ο οποίος μας ανάφερε πως τα όσα καταγγέλλει στο Facebook η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ευσταθούν.

Μάλιστα μας επισήμανε πως η ίδια τραυματίστηκε σε άλλη εργασία στην οποία εργάζεται το βράδυ, ενώ στο καταστήματα του εργαζόταν τις τελευταίες 20 ημέρες δοκιμαστικά.

Μας δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν έκανε για την δουλεία μας, γι’ αυτό προχώρησα στην απόλυση της. Ήταν μέσα στα δικαιώματα μου καθώς βρισκόταν σε δοκιμαστική διαδικασία. Η κοπέλα η συγκεκριμένη τραυματίστηκε σε άλλη δουλεία που εργάζεται ως λαντζέρισσα. Δεν τραυματίστηκε μέσα στο κατάστημα μας. Αν γινόταν εδώ σε εμάς, θα επικοινωνούσα με την ασφάλεια μου ώστε  να πάρει όλα όσα δικαιούται».

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top