ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην πρώην γυναίκα του – Τον αναζητεί η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην πρώην γυναίκα του – Τον αναζητεί η Αστυνομία

Δέκτης απειλητικών μηνυμάτων κατά της ζωής της έγινε 32χρονη γυναίκα από τη Λεμεσό. Ο πρώην σύζυγος την απειλούσε μέσω Viber

Καταγγέλθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/09) από 71χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι ο πρώην γαμπρός του απειλεί την 32χρονη κόρη του μέσω μηνυμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η κόρη του ήταν παντρεμένη με άντρα από την Ιορδανία όπου μαζί απέκτησαν ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι εννέα χρονών. Από το 2009 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και ο Ιορδανός άντρας επέστρεφε στην πατρίδα του ενώ την κηδεμονία είχε αποκλειστικά η 32χρονη πρώην σύζυγος του.

Όπως ανάφερε ο 71χρονος στην Αστυνομία, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο, ο Ιορδανός αφίχθη στις κατεχόμενες περιοχές και μετά από προτροπές του ιδίου, η κόρη του συγκατατέθηκε και σε δυο περιπτώσεις μετέβη στα κατεχόμενα όπου ο πρώην άντρας της είδε την κόρη του.

Στην συνέχεια η 32χρονη αρνήθηκε να επισκεφτεί εκ νέου τα Κατεχόμενα για να ξανά συναντήσει τον πρώην σύζυγο της, με τον τελευταίο να στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας viber.  Ο Ιορδανός μεταξύ άλλων ανέφερε στην 32χρονη πως πέρασε στις ελεύθερες περιοχές από μη ελεγχόμενη δίοδο και την αναζητά.

Η 32χρονη μετά και την εξέλιξη αυτή, φοβήθηκε για τη ζωή της και ταξίδεψε στο εξωτερικό με την κόρη της ενώ ο Ιορδανός με βάση των απειλών που έστειλε στην 32χρονη αναζητείται από την Αστυνομία για να ανακριθεί.

Να σημειώσουμε πως ο Ιορδανός απειλούσε την πρώην σύζυγο του στέλνοντας της μηνύματα κατά της ζωής της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top