ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση σε πτήση Λάρνακα-Αθήνα: Η ενέργεια του επιβάτη τους προκάλεσε ανασφάλειες

Αναστάτωση σε πτήση Λάρνακα-Αθήνα: Η ενέργεια του επιβάτη τους προκάλεσε ανασφάλειες

Αναστάτωση έχει προκληθεί αυτή την ώρα σε πτήση από τη Λάρνακα για την Αθήνα. Η απογείωση του αεροπλάνου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες Ελλαδικής ιστοσελίδας, λίγο πριν την απογείωση και ενώ οι μηχανές είχαν τεθεί σε λειτουργία, ένας από τους επιβάτες ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο γιατί είχε ξεχάσει κάποιο προσωπικό του αντικείμενο.

Ο κυβερνήτης της πτήσης επέτρεψε στον επιβάτη να κατέβει από το αεροπλάνο και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα για να απογειωθεί. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν θέτοντας ζήτημα ασφαλείας. «Δεν ξέρουμε τι άφησε πίσω του στο αεροσκάφος αυτός ο επιβάτης που κατέβηκε. Δεν θέλουμε να ταξιδέψουμε» είπε ένας εκ των επιβατών και ζήτησε να του επιτραπεί να εξέλθει. Τον ακολούθησαν και άλλοι.

Το αεροπλάνο μέχρι αυτή την ώρα παραμένει καθηλωμένο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top