ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απειλή θανάτου στη Λάρνακα: «Εννά σε παίξω τζιαί εσένα τζιαί τα κοπελούθκια σου»

Απειλή θανάτου στη Λάρνακα: «Εννά σε παίξω τζιαί εσένα τζιαί τα κοπελούθκια σου»

«Εννά σε παίξω τζιαι εσένα τζιαι τα κοπελούθκια σου». Αυτή την απειλή φέρεται να εκτόξευσε ο ένας εκ των πέντε υπόπτων για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού στο νυκτερινό κέντρο Paparazzi της Λάρνακας, το απόγευμα της Κυριακής (25/09).

Ο προαναφερθέντας που μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα θα τελεί υπό κράτηση για έξι ημέρες, μετά από σχετικό διάταγμα που εκδόθηκε εντός της ημέρας (27/09), φέρεται να ανέφερε τα πιο πάνω λόγια στον ιδιοκτήτη του κέντρου, την ώρα που τον ξυλοκοπούσε.

Ο 33χρονος για τον οποίο υπάρχει μαρτυρία ότι είναι ο «εγκέφαλος» της επίθεσης, φέρεται να πίστευε πως ο ιδιοκτήτης του γνωστού νυκτερινού κέντρου υποκινούσε κοινούς γνωστούς τους εναντίον του.

Μάλιστα, στο ΤΑΕ Λάρνακας είχαν πληροφορία από την προηγούμενη ημέρα (24/09) για τους σκοπούς των πέντε και μάλιστα είχαν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις, προκειμένου να αποφευχθεί το επεισόδιο.

Πάντως, οι κινήσεις των πέντε επιτιθέμενων σε βάρος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και ενός υπαλλήλου του, έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Οι πρώτοι τέσσερις παρουσιάζονται να πρωταγωνιστούν στο επεισόδιο, ενώ ο πέμπτος ύποπτος φαίνεται σε κάποια στιγμή να εισέρχεται στον προθάλαμο του μαγαζιού.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του νυκτερινού κέντρου σε κατάθεσή του ισχυρίζεται πως δυο εκ των υπόπτων, έκαναν πανομοιότυπη επίθεση στο μαγαζί του κτυπώντας τον.

Οι ύποπτοι είναι ηλικίας 33, 30, 22, 28 και 46 ετών.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του νυκτερινού κέντρου και ένας υπάλληλός του, με τον τελευταίο να φέρει σπάσιμο ρινικού οστού και να κρατείται στο Γ. Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω νοσηλεία.

Άλλος υπάλληλος που φέρεται να δέχθηκε επίθεση (τον άρπαξαν από τον λαιμό για να τον ακινητοποιήσου), δεν είχε υποστεί οποιονδήποτε τραυματισμό.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top