LIFESTYLE

Τρέμε Αρχιεπίσκοπε! Ο Πιτσιλλίδης θα δώσει φως στα άδυτα των μεγάρων σου!

Τρέμε Αρχιεπίσκοπε! Ο Πιτσιλλίδης θα δώσει φως στα άδυτα των μεγάρων σου!

O θεολόγος αναλαμβάνει εκπομπή στο SIGMA και έχει βαλθεί να προβληματίσει, να ενοχλήσει, αλλά και να σοκάρει...

Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:00 θα μας καλησπερίζει από την τηλεόραση του SIGMA με την εκπομπή «ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ». 

Μια πολυθεματική εκπομπή που φιλοδοξεί να συζητήσει όσα συνήθως αποφεύγει να φέρει στο φως ο δημόσιος διάλογος εντοιχίζοντας τα πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες ή αγγίζοντας τα μόνο επιδερμικά εξαιτίας προλήψεων και προκαταλήψεων που οδηγούν όλους μας λίγο πολύ σε φίμωση και αυτολογοκρισία. 
 
Η θεματολογία της εκπομπής θα αγγίζει ένα ευρύ φάσμα έρευνας, αναζήτησης και συζήτησης κοινωνικού προβληματισμού, επιστημονικής αναζήτησης, θεολογικά αλλά και θρησκειολογικά ακανθώδη ερωτήματα βιοηθικής και βιοιατρικής. Επίσης, συνεντεύξεις και συζητήσεις που θα προβληματίσουν, πιθανώς θα ενοχλήσουν και ενδεχομένως ακόμα και να σοκάρουν. Τα άδυτα και άβατα οικονομικών οργανισμών, εκκλησιαστικών ιδρυμάτων, αρχιεπισκοπικών, μητροπολιτικών και μοναστηριακών μεγάρων. 
 
Θέματα ταμπού μέσα από μιαν ανθρώπινη προσέγγιση, κοιτάζοντας στα μάτια ανθρώπους κοινωνικά περιθωριοποιημένους. Στο στούντιο ακαδημαϊκοί και επιστήμονες από διάφορους τομείς όπως κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, θεολόγοι, ειδικοί σε θέματα οικογένειας, παιδοψυχολογίας και εκπαίδευσης. Η συζήτηση όμως δεν θα περιοριστεί στα όρια του στούντιο αλλά η εκπομπή επιζητεί να είναι κυριολεκτικά ζωντανή και γι’ αυτό θα έχει πάντα ανοιχτές τις τηλεφωνικές γραμμές καλώντας, προσκαλώντας, ενίοτε και προκαλώντας τολμηρούς και με άποψη ή και έντονη διαφωνία τηλεθεατές να διευρύνουν το πάνελ της συζήτησης χωρίς συμβατικούς όρους και τα εκ των πραγμάτων περιορισμένα όρια ενός τυπικού τηλεθαλάμου.
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top