ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την 50η επέτειό του με έναν διαφορετικό τρόπο και να θυμηθεί την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του.

Η 71χρονη Carole-Ann και ο 74χρονος Jim Stanfield από το Ηνωμένο Βασίλειο γιόρτασαν, λοιπόν, τη χρυσή επέτειο του γάμου τους φορώντας τα ίδια ρούχα που φορούσαν εκείνη την ημέρα και μάλιστα τους έκαναν όπως και τότε. 

Και οι δύο ανακάλυψαν ότι μετά από πενήντα χρόνια, το νυφικό και το κοστούμι δεν χρειάζονταν καμία τροποποίηση για να τα φορέσουν και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα ρούχα τους έμεναν για καιρό να σκονίζονται στη σοφίτα όταν η εγγονή τους, Hayley, η οποία πήγε για επίσκεψη, βρήκε το νυφικό αναζητώντας κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες. Εκείνη τους παρακάλεσε να τα ξαναφορέσουν και έτσι αποφάσισαν να τα βάλουν την μέρα της επετείου τους. Προς έκπληξή τους ήταν ακριβώς όπως τα είχαν φορέσει την 1η Οκτωβρίου του 1966.

50thaniv2

Στο πάρτι για την επέτειό τους κάλεσαν μάλιστα και άτομα που παρευρίσκονταν και τότε στο γάμο οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και δήλωναν ενθουσιασμένοι. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ από τότε να ξαναδοκιμάσει το νυφικό και το κοστούμι και δεν θα το έκανε αν δεν επέμενε η εγγονή τους.

50thaniv3

Αν και πολλοί καλεσμένοι στο πάρτι γνώριζαν ότι θα εμφανιστούν με αυτά τα ρούχα, έμειναν έκπληκτοι όταν το είδαν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την 71χρονη. Το ζευγάρι προγραμματίζει τώρα ένα νέο ταξίδι του μέλιτος στην Τουρκία και λέει ότι το μυστικό για το γάμο τους εδώ και τόσα χρόνια είναι το χιούμορ!

50thaniv5

Πηγή: Newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top