ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας εναντίον 44χρονου οποίος τα ξημερώματα (15/10) περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/10) μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου εντόπισαν 53χρονη να φέρει σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της και να αιμορραγεί.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη το πρωί με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 18χρονος γιος της 53χρονης γυναίκας από την Ρουμάνια, υπέστη εγκαύματα στα χέρια στην προσπάθεια να βοηθήσει την μητέρα του. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top