ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία πολίτη για τις ξεσκέπαστες νταλίκες – «Ώσπου να σκοτωθεί κανένας άνθρωπος και να γυρεύκουμε το λάθος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγελία πολίτη για τις ξεσκέπαστες νταλίκες –  «Ώσπου να σκοτωθεί κανένας άνθρωπος και να γυρεύκουμε το λάθος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος πολίτης θιγεί μέσω γνωστής σελίδας παράπονων του facebοοk άλλο ένα «καυτό» θέμα που αφορά την οδική μας ασφάλεια.

Ο λόγος, για τις νταλίκες που μεταφέρουν κυρίως διάφορα αδρανή υλικά αλλά δεν έχουν έχουν σκεπασμένη την καρότσα τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι  περιπτώσεις που έτυχε να φύγει μια μικρή πετρά από την καρότσα των μεγάλων φορτηγών με αποτέλεσμα να προκαλέσει στο τζαμί του αυτοκίνητου κάποιο ράγισμα η ακόμη και ζημιά στο όχημα.

Μετά και το περιστατικό την νταλίκα που αναποδογύρισε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας –Λεμεσού την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας για ώρες κυκλοφοριακό κομφούζιο, ο συγκεκριμένος πολίτης γράφει:

«Μην βιαστείτε να πείτε πως είμαι εκτός θέματος αλλά με αφορμή το φορτηγό που αναποδογυρίστηκε χθες στον αυτοκινητόδρομο ήθελα να θίξω το θέμα που φορτηγά κυκλοφορούν χωρίς να είναι σκεπασμένη η καρότσα τους. Δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας Λευκωσίας λόγω της γαιδουριάς (για να μην τον χαρακτηρίσω διαφορετικά) του συγκεκριμένου φορτηγατζιή να μην σκεπάσει την καρότσα του μια πέτρα ήρτε πάνω στο τζάμι μου (7 μηνών το αυτοκίνητο μου) με αποτέλεσμα να φύει κομμάτι από το μπροστινό μου τζάμι. Δυστυχώς τα νούμερα του δεν ήταν ευδιάκριτα (άλλο πάλι τζαι τούτο ποιος τους δίνει άδεια να κυκλοφορούν χωρίς ευδιάκριτες ταπέλλες) και έτσι μου έμεινε η ζημιά γιατί αναγκάστηκα να σταματήσω να παρατηρήσω το αυτοκίνητο μου και τον 3χρονο γιο μου που εφοήθηκε.

Πότε εν να συμπεριφερόμαστε σαν άνθρωποι επιτέλους μες τουτον τον τόπο; Πάντως σήμερα είδα πάλι φορτηγό να κυκλοφορεί ασκέπαστο και κατάφερα να βγάλω φωτογραφίες. Οι πινακίδες αυτού μόλις που φαίνονταν... Ωσπου να σκοτωθεί κανένας άνθρωπος και μετά να γυρεύκουμε το λάθος. Παρακαλώ οι αρμόδιοι να δουν ζεστά το θέμα πριν θρηνήσουμε θύματα. Καλό τριήμερο σε όλους». 

 

ί

 

 

«

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top