ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ωμη παραδοχή από Pelov: «Η Ρόσκα φώναζε βοήθεια και Police ενώ προσπάθησε να διαφύγει»

Ωμη παραδοχή από Pelov: «Η Ρόσκα φώναζε βοήθεια και Police ενώ προσπάθησε να διαφύγει»

Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που διεπράχθει στην οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζι τον περασμένο Νοέμβρη με θύμα την 36χρονη Ντανιέλα Ρόσκα από την Μολδαβία.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι πέντε κατηγορίες τις οποίες παραδέχθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι αφορούν ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και περιαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Σε σημερινό δημοσίευμα (04/11) η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» κάνει αναφορά στην μακροσκελή αγόρευση του συνηγόρου του 32χρονου Plamen Pelov επισημαίνοντας πως ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου ασκούσε αφόρητες πιέσεις στον πελάτη του για να διαρρήξει το διαμέρισμα της άτυχης κοπέλας.

Οι τραγικές λεπτομέρειες που ακούστηκαν στην δικαστική διαδικασία, καταδεικνύουν πως η ατυχή κοπέλα έκανε προσπάθειες για να καλέσει βοήθεια και να ξεφύγει από τα χέρια των δραστών.

Συγκεκριμένα ο Pelov ανάφερε πως όταν μπήκε στο διαμέρισμα η κοπέλα κοιμόταν και ξύπνησε. Η Ρόσκα μόλις άναψε το φως του μπάνιου και αντίκρισε το Plamen Pelov ο οποίος φορούσε σκούφο και κάλυπτε μεγάλο μέρος του κεφαλιού του. Η 36χρονη Μολδαβή έτρεξε προς την πόρτα του διαμερίσματος φωνάζοντας «Police- Police» και πρόλαβε να διαφύγει.

Το τραύμα στο κεφάλι και η πτώση

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η 36χρονη άρχισε να τρέχει και ο Βουλγαρος την έσπρωξε και αυτή κατρακύλησε στα σκαλιά της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να κτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο.

Ακολούθως η 36χρονη συνέχισε να φωνάζει με τον 32χρονο να την αρπάζει από τους ώμους και να την οδηγεί στο διαμέρισμα της.

Ο Plamen Pelov στην προσπάθεια του να τοποθετήσει την Νταλιέλα Ρόσκα στο πάτωμα, κτύπησε το κεφάλι της στο τραπεζάκι.

Σύμφωνα με την αγόρευση του δικηγόρου του 32χρονου Βούλγαρου, με την βοήθεια του Daniel Slavchev, μετέφεραν την κοπέλα στο υπνοδωμάτιο της όπου την έδεσαν πισθάγκωνα.

Οι συνήγοροι υπεράσπιση των δυο Βούλγαρων επισήμαναν πως οι πελάτες τους έδεσαν την 36χρονη για να μπορέσουν να διαγράφουν και πως δεν είχαν σκοπό να την σκοτώσουν .

Οι δυο Βούλγαροι θα ακούσουν την ποινή του στις 9 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Φόνος Ρόσκα: Στις 9 Νοεμβρίου η ποινή για τους 2 κατηγορούμενους

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top