ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και στους 4 βαθμούς σε κάποιες περιοχές! Πως θα μας πάει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και στους 4 βαθμούς σε κάποιες περιοχές! Πως θα μας πάει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό,  αλλά και παροδική συννεφιά,  που δυνατό να δώσει μεμονωμένες βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ,  για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί,  της ίδιας έντασης.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη,  στα νότια και τα ανατολικά,  αλλά στα δυτικά και τα βόρεια ταραγμένη μέχρι κυματώδης.
 
To βράδυ της ίδιας μέρας ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ, ενώ παροδικά στα ανατολικά θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5  με 6  μποφόρ.  Αργότερα οι άνεμοι αναμένεται να καταστούν ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, ενώ αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι κυματώδης.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9  βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12  στα νότια παράλια,  γύρω στους 13  στα υπόλοιπα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέμπτη (17/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά,  στα ορεινά και τα ανατολικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  ασθενείς ως μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  ενώ το απόγευμα στα δυτικά και τα νότια θα τραπούν σε νοτιοανατολικούς ως νοτιοδυτικούς,  της ίδιας έντασης.  Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη,  για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 22  στα παράλια και στους 11  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή (18/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Το Σάββατο (19/11) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 
Την Κυριακή (20/11) ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top