ΚΟΣΜΟΣ

Έρχονται οι δωρεάν πτήσεις από την Ryanair! Η αποκάλυψη του αφεντικού της εταιρίας που τάραξε τα νερά

Έρχονται οι δωρεάν πτήσεις από την Ryanair! Η αποκάλυψη του αφεντικού της εταιρίας που τάραξε τα νερά

Η χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική, θα μπορούσε να προσφέρει ταξίδια σε μηδενικό κόστος για τον πελάτη μέσα στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια, σύμφωνα με το αφεντικό της Michael O'Leary. Οι δηλώσεις του έρχονται λίγο αφότου η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε κέρδη ρεκόρ φέτος.

Τα σχέδια της Ryanair να προσφέρει εντελώς δωρεάν πτήσεις μέσα στην επόμενη δεκαετία προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των επιβατών στα 200 εκατομμύρια, αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Michael O’Leary.

Αντί να κερδίζει χρήματα από τις πωλήσεις αεροπορικών θέσεων, η εταιρεία θα μπορούσε να μοιραστεί τα έσοδα από τα καταστήματα των αεροδρομίων, είπε ο O’Leary, μιλώντας στο συνέδριο της βρετανικής ΑΟΑ και πρόσθεσε ότι προτίθεται να καταργήσει τους ναύλους στα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια, προκειμένου η Ryanair να γεμίσει τα αεροπλάνα της.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η φόρμουλα επιμερισμού των λιανικών εσόδων που προτείνει δεν θα μπορούσε να αποδώσει σε μεγάλα αεροδρόμια όπως αυτό του Heathrow, αλλά είπε ότι η αεροπορική εταιρεία συνομιλεί ήδη με μικρότερα αεροδρόμια που μειώνουν τα αεροπορικά τέλη για να τονώσουν την κίνηση.

Rows and reduced fares: the history of Ryanair

«Έχω αυτό το όραμα, στα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια οι αεροπορικοί ναύλοι στη Ryanair να είναι δωρεάν, οπότε οι πτήσεις θα είναι πλήρεις και θα κερδίζουμε τα χρήματά μας από την κατανομή των εσόδων από το αεροδρόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Κάνω πωλήσεις θέσεων αυτή την εβδομάδα στις 4 £ και πληρώνω 13 £ APD (Air Passenger Duty, ειδικό φόρο κατανάλωσης). Σάς πληρώνω για να πετάξετε με μένα. Αντί των προωθητικών εισιτηρίων των 9£ ή 5 £, τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι δωρεάν», κατέληξε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Image result for ryanair

Η Ryanair έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι ναύλοι θα μειωθούν κατά 10% έως 15% φέτος. Εξάλλου, ήδη πραγματοποιεί τουλάχιστον το 25% των εσόδων της από την πώληση πρόσθετων, όπως η ασφάλιση και ενοικίαση αυτοκινήτου.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top