ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Τσάκωσαν» την πορτοφολού που ρήμαζε τους πελάτες υπεραγοράς! Λιποθύμησε η μητέρα της στο Δικαστήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Τσάκωσαν» την πορτοφολού που ρήμαζε τους πελάτες υπεραγοράς! Λιποθύμησε η μητέρα της στο Δικαστήριο

Μια Βουλγάρα που σύμφωνα με την Αστυνομία είχε ρημάξει τα πορτοφόλια πελατών γνωστής υπεραγοράς στη Λάρνακα συνέλαβαν οι διωκτικές αρχές στα Λειβάδια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Βάσου Βάσου στην εφημερίδα «Πολίτης» η νεαρή «πορτοφολού» πιάστηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της υπεραγοράς να πλησιάζει ανυποψίαστη πελάτισσα και με ύποπτες κινήσεις να κλέβει τη τσάντα της, αφαιρώντας το πορτοφόλι που έκρυβε στο εσωτερικό του 750 ευρώ.

Βάσει της εικόνας της από το κλειστό κύκλωμα εντοπίστηκε η νεαρή σε κοντινή απόσταση στα Λειβάδια και συνελήφθη, ωστόσο αρνείται κάθε ανάμιξή της στην υπόθεση.

Από την πλευρά της η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο  η συγκεκριμένη ύποπτη να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που διαπράχθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Σημειώνεται στο δημοσίευμα ότι την στιγμή που το Δικαστήριο διέταζε τη διήμερη κράτησή της για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η μητέρα της που βρισκόταν εντός της αίθουσας, έχασε τις αισθήσεις της, σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top