ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Φαίδωνος: «Αναζητείται ο ανθυποψήφιος»

Φ. Φαίδωνος: «Αναζητείται ο ανθυποψήφιος»

«Αναζητείται ο ανθυποψήφιος», σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος προέβη στην εξής δήλωση:

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες στην Πάφο ότι το επιτελείο του κ. Χρυσόμηλου αποφάσισε να τον αποσύρει από τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί μου.

Το γεγονός αυτό με λυπεί καθώς ο ζωντανός, ανοικτός, ελεύθερος διάλογος είναι η ουσία της δημοκρατίας. Βοηθά τους πολίτες να ενημερωθούν για τις ιδέες, το πρόγραμμα και τα προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε υποψηφίου.

Είναι παράδοξο να διεκδικείς ψήφο κρυπτόμενος από τους πολίτες, βασισμένος αποκλειστικά από τους μηχανισμούς των κομμάτων που προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Παρακαλώ τον ανθυποψήφιό μου να αλλάξει γνώμη για να μπορέσουμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας ολοκληρωμένη εικόνα. Να αποδεχθεί την πρόσκληση που του απευθύνουν τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί για δημόσια συζήτηση, ώστε να μπορέσουν οι δημότες της Πάφου να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Θα περιμένω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top