ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσαν αμέριμνοι με κλοπιμαίο αυτοκίνητο! Τους «μυρίστηκαν» φίλοι του ιδιοκτήτη – Χειροπέδες σε 16χρονο και 21χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσαν αμέριμνοι με κλοπιμαίο αυτοκίνητο! Τους «μυρίστηκαν» φίλοι του ιδιοκτήτη – Χειροπέδες σε 16χρονο και 21χρονο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 16 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 10 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου 2016.

Πολύτιμη βοήθεια για την σύλληψη των δύο προσώπων, προσέφεραν φιλικά πρόσωπα του ιδιοκτήτη ενός από τα τρία κλοπιμαία αυτοκίνητα. Τα πιο πάνω πρόσωπα, είδαν χθες το απόγευμα το αυτοκίνητο του φίλου τους, να κυκλοφορεί σε δρόμο της Λεμεσού, με επιβαίνοντες τους δύο συλληφθέντες και με άλλους αριθμούς εγγραφής. Αφού κατάφεραν να ανακόψουν το αυτοκίνητο, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι οι αριθμοί εγγραφής που έφερε το όχημα, ανήκουν σε άλλο κλοπιμαίο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση. 

Εναντίον του 21χρονου και του 16χρονου, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος ο 21χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή των δύο αυτοκινήτων, καθώς και την κλοπή τρίτου οχήματος, η οποία διαπράχθηκε κατά τον περασμένο μήνα στη Λεμεσό.

Το πρωί της Πέμπτης 8/12 οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Μείωση ποινής σε καταδικασθέντα για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ανήλικης - Ποιος ο λόγος

Στο κελί 16χρονος - Σκόρπισε τον τρόμο σε δομή ανηλίκων κρατώντας «πιστόλι»

Λιμάνι Λάρνακας: Ζητά ενημέρωση από Υπ. Μεταφορών η Επ. Ανάπτυξης – Δεν παρέλαβε τις άδειες για έργα η εταιρεία Kition

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες



Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Σε δηλώσεις προέβη ο δικηγόρος, Αναστάσιος Βαβούσκος, μετά το πέρας της ανάκρισης του εν αργία Ηγούμενου της Μονής Αββακούμ, Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top