ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί μετά το δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου

Συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί μετά το δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου

Επανέρχονται το απόγευμα της Τρίτης (13/12), σε νέα συνάντηση οι ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ενώ το πρωί θα προηγηθεί συνάντηση των διαπραγματευτών.

Οι Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί αναμένεται ότι θα συναντηθούν στις 9.00πμ για την προετοιμασία της συνάντησης των ηγετών, που είναι προγραμματισμένη για τις 6.30μμ.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των ηγετών μετά το δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου, κατά το οποίο αποφασίστηκε η επανέναρξη των συνομιλιών μετά τις συνομιλίες στο Μον Πελεράν με εντατικοποιημένη μορφή επί όλων των κεφαλαίων, με διασταυρούμενη διαπραγμάτευση.

Τη Δευτέρα, πάντως, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μιλώντας σε εκδήλωση της Πρεσβείας της Κίνας, εξέφρασε τη θέση ότι «τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας θα πρέπει να είναι παρόντα» στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό, ενώ είπε ότι η Κύπρος βασίζεται στην παρουσία και στη στήριξη της Κίνας στην εν λόγω διάσκεψη.

Σημειώνεται επισης ότι στις 6.00 μμ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση στο Προεδρικό, με τον Ειδικό Απεσταλμένο και Συντονιστή Αρμόδιο για διεθνή ενεργειακά θέματα του ΥΠΕΞ Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Amos Hochstein



Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top