ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας Α. Βύρας ζητά τη στήριξη των Λαρνακέων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας Α. Βύρας ζητά τη στήριξη των Λαρνακέων

Τη στήριξη των Λαρνακέων στις εκλογές της Κυριακής ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας.

«Την ερχόμενη Κυριακή ζητώ τη στήριξη σας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό που ξεκινήσαμε. Για να βαδίσουμε μαζί το δρόμο της διεκδίκησης και της επιτυχίας. Για να είμαι ο νέος Δήμαρχος, για όλους τους Λαρνακείς», αναφέρει σε ανακοίνωση ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Στις σκιές του παρελθόντος και του παρόντος, θα ρίξουμε φως. Γιατί η Λάρνακα έχει ανάγκη από φως σε όλες της τις πτυχές. Προχωράμε μπροστά και αφήνουμε πίσω το παρελθόν και αυτούς που το εκπροσωπούν. Κάνουμε μαζί μια νέα αρχή. Δημιουργούμε μαζί μια νέα πόλη», προσθέτει.

«Απευθύνομαι σε όλους τους Λαρνακείς και δηλώνω ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανένα. Αντίθετα, μας ενώνουν πολλά. Κυρίως μας ενώνει η αγάπη και η αγωνία για την πόλη μας, τη Λάρνακα. Αυτό σίγουρα δεν είναι το τέλος του δρόμου. Αντίθετα, η προσπάθεια για τη Λάρνακα που μας αξίζει, τώρα αρχίζει!», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top