ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται παγετός - Κι άλλη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται παγετός - Κι άλλη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/1) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 8  στα παράλια και στους μείον 2  στα ψηλότερα ορεινά,  όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Την Πέμπτη (12/1) παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Παρασκευή (13/1) ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.
 
Το Σάββατο (14/1) ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες.
 
Την Κυριακή (15/1) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.  Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα παραμείνει στα επίπεδα της Πέμπτης ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top