ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 9ΧΡΟΝΗΣ: Τα «έριξαν» στον πατέρα της ανήλικης η μάνα και ο σύντροφος της

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 9ΧΡΟΝΗΣ: Τα «έριξαν» στον πατέρα της ανήλικης η μάνα και ο σύντροφος της

Απίστευτες διαστάσεις πάει να πάρει το όλο θέμα της κακοποίησης της 9χρονης από την μητέρα και τον συμβίο της.

Την Τρίτη 7/2 οι δύο τους, η 32χρονη μητέρα μαζί με τον 35χρονο σύντροφό της παρουσιάστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου διατάχθηκε η 8 ήμερη κράτησή τους.

Οι δύο τους, δεν φαίνεται να παραδέχονται τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πολίτη», αποδίδουν τις καταγγελίες της 9χρονης σε ψέματα ή και σε υποδείξεις του περιβάλλοντος του πατέρα της, ο οποίος έχει την επιμέλεια της τους τελευταίους μήνες.

Να σημειωθεί επίσης ότι, η ανήλικη φέρεται να κατονόμασε στην Αστυνομία άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία ήταν κατά καιρούς σύντροφοι της μητέρας της και την κακοποίησαν σεξουαλικά από την ηλικία των 5 ετών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στην Αστυνομία το πόρισμα του ιατροδικαστή για την κακοποίηση της 9χρονης - Πληροφορίες για το περιεχόμενο της έκθεσης

ΠΑΦΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: Δεν παραδέχονται ενοχή μητέρα και ο σύντροφος της – Διάταγμα κράτησης τους

ΠΑΦΟΣ: Σάλος από υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονης Κύπριας! Η μητέρα της την ανάγκαζε να γίνεται «ερωτικό παιχνίδι» στα χέρια εραστών της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top