ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eνωτικό δημοψήφισμα: Το καυστικό σχόλιο του Μυλωνά για την αποχή του ΔΗΣΥ και η αιτιολόγηση Αβέρωφ - VIDEO

Eνωτικό δημοψήφισμα: Το καυστικό σχόλιο του Μυλωνά για την αποχή του ΔΗΣΥ και η αιτιολόγηση Αβέρωφ - VIDEO

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, αναφορικά με την στάση που τήρησε ο ΔΗΣΥ, σε σχέση με την πρόταση του ΕΛΑΜ για διδασκαλία στα σχολεία του ενωτικού δημοψηφίσματος, του 1950.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Υπενθυμίζεται ότι η τροπολογία υπερψηφίστηκε από το ΕΛΑΜ και όλα τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου. Κατά ψήφισε το ΑΚΕΛ ενώ ο ΔΗΣΥ τήρησε  αποχή καθώς ο κ. Νεοφύτου, αιτιολογώντας την απόφαση του κόμματος στη βουλή, είπε ότι τα παιδιά στο τέλος θα κάνουν περισσότερες γιορτές από μάθημα.

Η ανάρτηση Μυλωνά:

«Το ζήσαμε και αυτό. Η ολιγόλεπτη διδασκαλία των παιδιών μας για το Ενωτικό Δημοψήφισμα στα σχολεία, δεν υποστηρίχθηκε απο τον Δημοκρατικό Συναγερμο. Ενώ άλλη προταση για διδασκαλία των παιδιών για την γενοκτονία των ποντίων και την διαπαιδαγώγηση τους για την αγάπη και την φροντιδα των ζώων καταψηφίστηκε τόσο απο τον Δησυ όσο και από το Ακέλ. Η λοβοτομή τον περασμένο αιώνα γινόταν με χειρουργικά εργαλεία. Σήμερα στην Κύπρο φαίνεται ότι χρησιμοποιούμε άλλες μεθόδους».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τροπολογία του ΕΛΑΜ για Ενωτικό Δημοψήφισμα πέρασε και... άναψε φωτιές σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ – «Η σχιζοφρένεια στην πολιτική»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top