ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Λακκοτρύπης για υπόθεση με VTS που εξετάζει ο Γ. Εισαγγελέας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, ρε φίλε»

Γ. Λακκοτρύπης για υπόθεση με VTS που εξετάζει ο Γ. Εισαγγελέας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, ρε φίλε»

Καμία τοποθέτηση επί της ουσίας από τον Γιάννο Λακκοτρύπη, για την υπόθεσή του που εξετάζεται από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο 45χρονος παραιτήθηκε πρόσφατα από την Αρχή Λιμένων Κύπρου και προσλήφθηκε από την VTS Vasiliko ως διευθύνων σύμβουλος. Όπως γράψαμε τη Δευτέρα (20/01), από την εξέταση που έγινε από την Ελεγκτική και την Νομική Υπηρεσία, φέρεται να μην τήρησε τις πρόνοιες του Νόμου περί του «Ελέγχου της Ανάληψης Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα από Πρώην Κρατικούς Αξιωματούχους και Ορισμένους Πρώην Υπαλλήλους του Δημοσίου και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα». Αυτό καταγράφεται και σε επιστολή (01/02/2017) που στάλθηκε στην Ελεγκτική Υπηρεσία από την ειδική Επιτροπή που έχει το καθήκον περιφρούρησης του νόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Γενικό Εισαγγελέα υπόθεση για Γ. Λακκοτρύπη – Από το λιμεναρχείο Βασιλικού βρέθηκε CEO στην VTS Vasiliko

Το ThemaOnline που ανέδειξε την όλη υπόθεση, επικοινώνησε εντός της ημέρας (21/02, 12:05) με τον κ. Λακκοτρύπη, προκειμένου να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του για το όλο θέμα, τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Ωστόσο, επί της ουσίας δεν ανέφερε τίποτε απολύτως. Παρόλο που του μιλήσαμε ευγενικά εξηγώντας του τα πιο πάνω, εντούτοις μας ανέφερε ότι σπιλώσαμε το πρόσωπό του. Του υποδείξαμε ότι αναφερθήκαμε μόνο σε γεγονότα χωρίς να τα ερμηνεύσουμε και ότι η δημοσιογραφική μας πορεία υποδεικνύει πως δεν έχουμε ίχνος εμπάθειας για κανέναν.

Παρ΄ όλα αυτά επέλεξε να μας αντιμετωπίσει απαξιωτικά, λέγοντας μας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, ρε φίλε». Ακολούθως έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο κ. Λακκοτρύπης για τους δικούς του λόγους δεν θέλει να αναγνωρίσει πως το θέμα εγείρεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος και επιλέγει να λέει πως το ζήτημα είναι προσωπικό. Ουδέν αναληθέστερον. Ξεχνά πως η υπόθεσή του είναι πρόσφατη και δεν χρονολογείται. Με απλά λόγια, δεν έχει κάνενα λογικό επιχείρημα για να ισχυρίζεται πως σπιλώνουμε το όνομά του. Αναδείξαμε ένα θέμα επίκαιρο, χωρίς να κάνουμε «διαδικτυακές δίκες», παραθέτοντας γεγονότα και μόνο. Αν διαφωνεί με αυτά, έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει τις θέσεις του. Όχι να αναφέρεται σε άσχετα γεγονότα.

Φάνης Μακρίδης
Διευθυντής Σύνταξης ThemaOnline

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διευθυντής Επιχειρήσεων της VTS έκλεψε πετρέλαιο από την εταιρεία, σύμφωνα  με τον Γιάννο Λακκοτρύπη

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top