LIFESTYLE

Χωρισμός-βόμβα στη Showbiz: Απόλυτα ερωτευμένο ζευγάρι δίνει τέλος στη σχέση του μετά από 10 μήνες!

Χωρισμός-βόμβα στη Showbiz: Απόλυτα ερωτευμένο ζευγάρι δίνει τέλος στη σχέση του μετά από 10 μήνες!

Πολλοί τους θεωρούσαν ιδανικό ζευγάρι, καθώς σε κάθε τους εμφάνιση έδειχναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι. Ωστόσο μετά από 10 μήνες έδωσαν τέλος στη σχέση τους, η οποία πήγαινε από το καλό στο καλύτερο.

Ο λόγος για την δημοφιλή τραγουδίστρια Katy Perry και τον ηθοποιό Orlando Bloom, οι οποίοι επέλεξαν να χωρίσουν μετά από 10 μήνες σχέσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του E! News. Σε μία κοινή ανακοίνωση από τους εκπροσώπους τους ανέφεραν: «Πριν οι φήμες και οι λανθασμένες θεωρίες ξεφύγουν επιβεβαιώνουμε πως ο Orlando και η Katy παίρνουν απόσταση ο ένας από τον άλλο με σεβασμό και αγάπη».

Οι δύο τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν και στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, χωρίς όμως να περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί. Στα μέσα Ιανουαρίου μάλιστα η Perry είχε διοργανώσει πάρτι έκπληξη για τα 40α γενέθλια του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Legolas στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Σημαντικό είναι πως υπήρχε εξίσου μεγάλη οικειότητα και από την οικογένειά της προς τον ηθοποιό, καθώς είχαν περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Image result for katy perry orlando bloom

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πηγή είχε αναφέρει στο E! News πως οι δύο τους είχαν σκεφτεί ακόμη να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, συζητώντας ακόμη και για γάμο και παιδιά! «Αγαπιούνται και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο Orlando θα ήθελε να αρραβωνιαστεί την Perry πριν τελειώσει ο χρόνος», είχε αναφέρει πηγή τότε.

Image result for katy perry orlando bloom

Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός, όμως πιθανώς να πρόκειται για τα απαιτητικά προγράμματα που οδήγησαν στο τέλος. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο της album μετά από σημαντική αποχή, αλλά και για πολλές συναυλίες. Από την άλλη ο Bloom το τελευταίο διάστημα είχε αφιερωθεί σημαντικά στις φιλανθρωπικές του ενέργειες για λογαριασμό της UNICEF.

Image result for katy perry orlando bloom

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top